Obec Veľký Biel
ObecVeľký Biel

Stolnotenisový turnaj o pohár starostu obce 2019

Pri príležitosti svetového dňa stolného tenisu sa v sobotu 06.04. stretli všetci nadšenci, malí aj veľkí na v poradí už ôsmom ročníku Veľkobielskeho stolnotenisového turnaja o pohár starostu obce.

Prihlásilo sa viac než 50 hráčov, ktorí si prišli zasúťažiť s pingpongovou raketou v ruke v rôznych kategóriách. Súťažili žiačky a žiaci mladší ako 11 rokov, ženy, muži začiatočníci i pokročilí a poobede prišiel rad aj na zmiešané štvorhry rodičov a ich detí.

Vďaka patrí všetkým, ktorí pomohli a zabezpečili tento športový deň. Ďakujeme najmä vedeniu Stolnotenisového oddielu STO Veľký Biel za celoročnú prácu s deťmi, všetkým rodičom ktorí vedú svoje deti k športu a tiež prispeli na turnaj drobným občerstvením, Obecnému úradu a Komisii školstva, mládeže, kultúry a športu za pomoc a zabezpečenie podujatia, a Slovenskému stolnotenisovému zväzu sa za podporu projektu. SSTZ poskytol na toto športové podujatie tričká s logom Svetového dňa stolného tenisu 2019, tréningové loptičky, stolnotenisové sieťky, stolnotenisové rakety pre začiatočníkov a informačné brožúry.Ďakujeme.

Dátum vloženia: 9. 4. 2019 12:40
Dátum poslednej aktualizácie: 3. 2. 2020 9:21
Autor: Správce Webu
hore